torsdag den 5. februar 2015

Anders Toft, Mathias Berg og Christian BK

Trosartikler:
Hun tror på bøgerne (Koranen) og dermed naturligvis også på Gud - Det eneste vægbeklædning de havde i stuen var et citat fra Koranen.
Profeterne: Til foredraget blev der snakket om profeten Jesus.

De fem søjler:
Bønnen - Hun får sine tre gæster til at bede også.
Faste - Hun nævnte, at hun helst ville undgå at tale om de konkrete ting, men hellere ville ind på de spirituelle årsager.

Etik/frelserejse:
Lovreligion - Det kommer til udtryk i at hun ikke vil give hånd til mændene. Beklædning.
Underlig fordeling af husopgaver. Det var hovedsageligt manden, der lavede mad, vaskede tøj, støvsugede mm. Hun påstod, at det ikke stod noget om kønsrollerne i Koranen. Hører arabiskinspireret musik og undgår bevidst at høre musik, der får dem til at ønske sig et andet sted hen. I det hele taget prøver hun at leve efter Guds regler.
Hun virker rimelig sekulær, idet vi ikke høre hende sige noget om, at islam skal ligge til grund for de danske love Derudover taler den engelske prædikant imod fundamentalisme, hvilket vil sige, at Michelle nok ikke er fundamentalist ,

Konvertion til islam i det senmoderne samfund.
Ontologisering - Minder på mange punkter om Dean, da hun også undersøger al den litteratur, hun kan få fingrene i, der omhandler religion. Efter at have læst en masse, når hun frem til konklusionen, at Islam har hele pakken.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar