tirsdag den 11. november 2014

Dagens ord

Funktionen ”Dagens ord” er et tydeligt eksempel på, hvordan folkekirken forsøger at rette sig mod det moderne menneske ved at give dem noget, de kan bruge i hverdagen. Derudover vil ”Dagens ord” forhåbentlig gøre, at folk vil besøge hjemmesiden på dagligt basis. Folkekirken prøver altså at få den kristne traditionelle dimension med i hverdagen på en lettilgængelig måde.

”Dagens ord” er et samarbejde mellem folkekirken og Danmarks Radio(DR), hvilket viser, at de via. samarbejde med et selskab, indretter sig efter det moderne samfund. Denne strategi virker i overensstemmelse med hjemmesidens friske layout.

- Lohse & Mads

8 kommentarer:

 1. God observation samt illustration.
  Der ligger et godt grundarbejde for deres indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ligesom vores indlæg handler det om hvordan kirken digitaliserer sig selv.

   Slet
 2. Vi synes det er et fint indlæg, og vi er enige i, at det passer godt til det moderne menneskes hverdag. Det minder lidt om vores (salmesøgemaskinen), hvor det moderne menneske hurtigt kan komme frem til, hvad de søger på en nem måde. Hjemmesiden matcher de moderne behov vældig fint :-)
  Mvh Alexander og Albert

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Kirken prøver at være mere moderne men ordene er stadig inden for kirken og ikke nødvendigvis individets hverdag. Kirkens morderne tilgang opererer stadigvæk indenfor kirkens rammer

  SvarSlet
 5. Godt indlæg - både billede og tekst.

  Kommenterer godt på endnu en af de måder, hvorpå folkekirken promoverer sig selv.

  SvarSlet